Horecabeveiliging

In het uitgaansleven bederven agressieve incidenten de sfeer en veiligheid. Voor het uitgaanspubliek en ook voor horecagelegenheden. Scub Beveiliging vervult hierin een maatschappelijke functie. Als sfeerbeheerder, gastheer en verlengstuk van de politie in tientallen zaken in Zuid-Hollandse steden waaronder Rotterdam, Schiedam, Delft, Capelle a/d IJssel, Den Haag en Leiden. Onze gastheren opereren met gevoel voor sfeer en daadkracht van een stevige beveiliger.

Horecaportier en gastheer

Bij elke horecazaak hoort een ander soort publiek. Op basis van de aard van café, discotheek of andere horecagelegenheid en het publiek zorgen wij voor een bijpassende beveiliger. Horecaportiers van Scub Beveilliging vullen hun rol in als gastheer en handhaver van de goede sfeer.

Nachtbeveiliging

Wanneer je als organisatie kostbare bezittingen beheert binnen het pand, is de kans groter dat inbrekers een poging wagen om binnen te treden. Dit kan resulteren in financiële schade voor de organisatie of stilstand van de werkzaamheden; iets wat je liever wilt voorkomen. Wij zorgen ervoor dat dit voorkomen wordt. Dit doen we inmiddels een ruime tijd voor meerdere organisaties binnen Nederland.

Nachtbewaking is op allerlei soorten manieren mogelijk. Of het nu gaat om permanente nachtbewaking van bezittingen, het monitoren van een terrein op afstand of om een andere maatoplossing. Scub Beveiliging denkt graag mee.

Bouwbeveiliging

Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen. Bouwplaatsen zijn vaak slecht verlicht en eenvoudig toegankelijk. Daarom zijn bouwplaatsen een makkelijk doelwit voor diefstal of vernieling. Naast onnodige kosten levert dit vaak ook bouwvertraging op.

Scub Beveiliging levert beveiligers voor jouw locatie, ook ’s nachts en in het weekend. Bouw beveiligers kunnen ook een leegstaande locatie beveiligen tegen vernieling, diefstal en brand. Met deskundig advies stemmen wij de beveiligingsmaatregelen af op jouw wensen en behoeften. Samen zorgen wij voor veiligheid op de bouwplaats voor zowel het bouwproject als de medewerkers. Daarnaast staat hospitality bij ons hoog in het vaandel. Wij zetten ons voor meer dan 100% in om je compleet te ontzorgen en de bouwplaats te beveiligen.